Jum layan lagu ni...

Tuesday, November 3, 2009

Wedding aniversary - 7thn

Syukur ke hadrad Ilahi tanggal 31.10.2009 usia perkahwinan aku dah masuk 7 tahun dgn kurniaan 2 pu3 cahaya mata kesayangan kami.....n3 ni dah basi tp nak ku update kan juga...xde msa la....




Tahun ni aku sekuaga xdela nak excited celebrate cuma last year kita org dinner dgn arwah makmertue skrang dah xde...nak g short vacation pn baru je pegi pas raya....so my En. suami wat plan utk family outing ke Sunway Lagoon pada haritu....semua ni gara² anak sulung aku la yg sbuk nak mandi kolam....




Jam 9 aku dah gegarkan semua org termasuk my kids semua bersiap2 & pg b.fast kedai mamak pastu terus gerak ke sunway smpai sana around 11 pagi....




Cuaca mendung hari tu...mcm sedap2 la utk berendam...org pn x ramai ada a 2 company buat family day...lain2 pelancong...




anak2 aku mmg ckup2 enjoy kat sana terutama c kakak coz dia dah pndai main itu & ini...


so meh la lyn pic aku yg mana smpat snap je sb masing2 enjoy dgn games...

aku mmg suke tgk pic ni sibuk la dia mama nak ambik ambar itek uwek...uwekk katanye

seram tgk hubby & adik ipar naik smpan ni....

hepi outing kali ni....

nabila smpai 2 round naik suke betol...

pic msa mandi mana xdp nak snap masing2 sibuk berenang2 hehe....ckup la upload pic mls nak upload byk2 hehe....

Apa pn aku bersyukur kehadratnye semuanya aman damai....

1 comment: